Charter > Siem Stout

Op deze pagina enkele foto's van Ary van Delft die tot aan zijn pensioen ruim 20 jaar bij Siem Stout heeft gewerkt.

   


Deze foto met een gasflessen-oplegger van BOC Engeland, met speciale gassen, was ook werk van Hoyer en ik moest meestal lossen op 4 a 5 vaste adressen in Duitsland, het was leuk werk ook omdat de klanten je gaan kennen. Het was meestal 3 dagen werk . Ik herinner me dat ik in Duitsland een keer ADR controle kreeg en ze moesten mijn gevarenkaart zien; nou dat kon, ik had er een stuk of dertig met de meest ingewikkelde product benamingen, in 1 fles zat n.l. een mengsel van verschillende soorten gas.
Ze konden er geen wijs uit worden en was ik zo weer weg met de mededeling "alles in ordnung und goeten fahrt "
Na ruim 2 jaren is het werk overgenomen door een bedrijf uit Terneuzen.

   

Hier stonden Ary van Delft en Huib Hoos te lossen in Fredericia in Denemarken.
Links de vrachtwagen van Ary (Siem Stout) en rechts
Huib Hoos (van Tiel, Tulip Trans).

   

Dit is een oude foto in de periode1970-1972 dat Ary bij van Tiel werkte. Op De foto rechts is ook een scania waar ik toen op reed en voor dat model werd in Nederland de cabine gebouwd.
Als het regende kreeg Ary natte voeten en regelmatig moest er een ander vloertje in, want die bestond uit vlondertjes op hoekijzer. Als hij erg
nat werd dreigde hij er doorheen te zakken en moest Gerrit Wijnsteker
(monteur en chauffeur) of Leo van Tiel aan de slag om een paar plankjes
op maat te zagen.
De foto is genomen door een fotograaf die bij het wegrestaurant van KEKUM was. Toentertijd was dat richting Dordrecht een paar kilometer voorbij de brienenoordbrug (die toen nog niet bestond).